Un film de nunta reusit

  • 22 septembrie 2015

Professional HD video camera in studioAlegeti echipamentul corespunzator. Nu aveti nevoie de echipmanet de ultima generatie pentru a filma nunti: echipmanetul de baza se va descurca bine. Un echipmanet de baza pentru videoclipurile de nunta includ un trepied, microfon si spatiu pe care sa se inregistreze sunetul.

Sunetul este foarte important in videoclipurile de nunta. Micrfoanele pot inregistra unele voci mai bine decat alte dispozitive si va pot ajuta sa nu ramaneti complet fara sunet. De aceea un cameraman de nunta investeste substantial in recordere si microfoane.

Intelegeti ratia LUX. LUX este o masura a senzitivitatii camerei si este important sa tineti cont de asta atunci cand cumparati o camera de filmat. Camerele cu o ratie mai mica produce un videoclip mai bun in lumina slaba decat camerele cu ratii crescute.

In videografia de nunta majoritatea cadrelor se iau la lumina redusa: biserici, sinagogi, receptii si este necesar sa utilizati camere cu ratii scazute. Cu cat este senzitivitatea camerei mai mare cu atat va captura cadre mai clare.

Este indicat sa inceperi sa filmati cu 20 de minute inainte de inceperea evenimentului pentru a surprinde invitatii atunci cand ajung.

Chiar daca pare simplu, sa filmati nunti poate fi mai greu decat va imaginati.