Idei pentru fotografii de nunta expresive si speciale

  • 5 august 2015

Nimic nu-ti poate reaminti mai bine si mai clar, sentimentele speciale pe care le simtiti in timpul nuntii fata de fotografiile ce prezinta fiecare moment al acesteia.

IMG_8628Cititi mai multe despre fotografi de nunta.

Cheia unor fotografii reusite este nu de a face poze fara numar, ci de a face poze expresive, care sa aiba o anumita insemnatate. De aceea, noi am pregatit pentru tine cateva idei pentru poze demne de pastrat si revazut in viitor.

Bucurati-va de momentele linistita si aveti grija sa faceti macar o fotografie inaintea nuntii care sa va aduca aminte de emotiile resimtite inaintea marelui eveniment,

Fiti impulsiva. Cele mai frumoase pozitii si expresii le veti avea in momentul in care nu le veti mai calcula, ci veti actiona dupa impuls si instinct. Nu va fie teama sa incercati tot ce va trece prin minte oricat de zapacit si nebunesc ar parea.

Utilizati fotografii in fotografii. Realizati fotografii in care mirii tin in mana fotografiile de nunta ale parintilor sau fotografii personale.

Costumati-va si aduceti un plus de originalitate fotografiilor voastre, cum ar fi niste aripi, o coroana, un sceptru, o sabie, semne interesante sau jachete).

Faceti fotografii in timp ce va imbrcati si va aranjati pentru nunta, avand grija sa acordati atentie detaliilor si tinutei tale.

Adaugati elemente romantice in fotografii precum ramele enorme, dar goale in interior, cartonase in forma de inimi, etc.

Profitati de surprizele neasteptate oferite de vremea imprevizibila. Daca ploua profitati de asta si faceti fotografii haioase cu ajutorul cizmultitelor sau umbrelelor. Daca ninge faceti fotografii romantice si sensibile impreuna cu mirele.