Idei de videoclipuri de nunta

  • 22 septembrie 2015

Nicoleta-&-Mihai-01Videoclipurile de nunta nu sunt create identic. Pentru a dovedi asta va dam cateva idei de filme de nunta.

Uneori nu este suficient sa avem un singur stil de film. Indrebati videograful daca poate amesteca formatul pentru a creao o combinatie intre documentar si stilul cinematic. Partea buna este ca cele mai multe efecte se pot face editand dupa nunta.

Puteti filma nunta si puteti edita un mic videoclip pe care invitatii sa il vada la receptie. Poate fi un element interactiv la receptie.

O combinatie de culoare si cadre alb negru ajuta la crearea unui video cinematic. Un stil cinematic al filmului de nunta va surprinde fiecare detaliu si fiecare unghi.

Puteti include si filmul din ziua cererii in casatorie. De aceea unele cupluri angajeaza profesionisti pentru a filma cererea in casatorie.

Puteti opta si pentru un film de nunta muzical. Trebuie sa aveti curaj sa incercati asta, dar puteti fi de acord ca un astfel de film este foarte personal.

O alta idee este un film de nunta cu interviu. Mirii isi pot prezenta povestea de dragoste in propriile cuvinte. Aratati cum s-au cunoscut mirii, cat de incantati sunt de nunta si aranjati totul intr-un video unic.

Puteti crea un video de nunta documentar. Veti folosi o combinatie de unghiuri artistice si sunete din ziua nuntii, si este unul din cele mai bune mijloace de a prezenta o nunta.