Cum sa obtineti fotografii de nunta inedite

  • 5 august 2015

IMG_8068Sedinta foto de nunta este una din cele mai importante componente ale evenimentului. Este evident sa fie asa, pentru ca nunta trece dar fotografiile raman. Atat fotografii cat si mirii tind spre sedinte foto inedite, originale, dinamice, amuzante pe alocuri, care sa impresioneze , sa intrige si sa distreze in acelasi timp.

Cititi mai multe despre fotografi de nunta.

Cel mai important factor al unei sedinte foto reusite este starea de spirit, daca sunteti predispusi la fapte marete si chiar sesiunile foto intr-un loc banal se pot transforma intr-o adevarata aventura. Important este sa dati frau liber imaginatiei si emotiilor si sa nu ezitati sa comunicati cu fotograful, sa ii exprimati ideile si viziunea proprie.

Alegeti fotograful cu grija, analizati cat mai multe lucrari realizate de el pentru a intelege stilul si pentru a vedea daca acesta corespunde dorintelor voastre. Un fotograf bun si experimentat o sa va dea sfaturi pretioase in timpul sedintei foto si o sa va ajute sa evitati cele mai frecvente greseli facute de miri in timpul sedintelor foto, iar astfel veti utiliza eficient timpul iar rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Daca timpul va permite , alegeti pentru a va fotografia, cateva locuri care sa fie diferite unele de celelalte. De exemplu in transportul public, pe un stadion, intr-o biblioteca, sau o sala de clasa. Daca va doriti neaparat fotografii in mijlocul naturii si ati ales pentru sedinta foto un parc , este o idee buna sa faceti fotografii in drum spre destinatia finala, de exemplu la un semafor, avand in fundal o constructie veche sau langa un felinar de pe strada. Astfel in final va veti alege nu doar  1000 de fotografii ci 1000 de fotografii interesante.

Insistati sa incheiati un contract cu prestatorii de servicii foto si video in asa fel incat sa fiti siguri de calitatea serviciilor de care beneficiati, de respectarea termenilor si veti sti pentru ce platiti o suma frumusica de bani.