Creativitatea in filmul de nunta

  • 22 septembrie 2015

IMG_8628In acest articol nu vom urmari partea tehnica a unui film de nunta ci creativitatea din timpul filmarii de la prima intalnire si pana la stadiile de editare.

Totul este despre mire si mireasa. Trebuie sa va amintiti ce isi doresc. Faceti cat mai multe cadre cu ei pentru a avea de unde taia: prima intalnire de la nunta, faptul ca merg impreuna, privirile lor, rasul, dansul etc. Unii oameni vorbesc despre ei in fata camerei. Aveti grija sa surprindeti acest mmoment.

Nu uitati nici de tema nuntii. Indiferent de tema aleasa pentru nunta asigurati-va ca ca indiferent de tema pe care o aleg mirii asigurati-va ca includeti toate elementele specifice.

Pentru un film de nunta nu este usor sa va faceti un plan fix si sa il urmati cu strictete. Intalniti-va cu mirele cat de devreme se poate pentru a stabili ceea ce doresc de la filmul de nunta.

Intrebati de tema nuntii, stilul petrecerii, si strangeti cat mai multa informatie cu putinta. Toata aceasta informatie ca influenta fiecare aspect al filmului de nunta de la tipul de cadre pe care il planificati si pana la imaginea finala din faza de editare.

Incercati sa va imprieteniti cu fotograful pentru a lucra impreuna.

Nicolas Andrei1