Sfaturi video nunta

  • 6 aprilie 2015

Amintirile de la nunta nu sunt stocate doar in fotografii ci si pe film, in imagini vii cu sunete si muzica multa. Filmul nuntii va fi o amintire mai vie decat 1000 de fotografii.

Cititi si despre Foto video nunta.

Planificarea nuntii poate fi un adevarat cosmar si daca ai o lista cu obiective probabil ca acolo se afla si filmul nuntii. Acesta este unul din cele mai usoare puncte ale organizarii nuntii, trebuie doar sa gasesti cameramanul profesionist.

1Profesionistii au un echipmanet mai bun si o minte setata mai bine decat a unui cameraman amator. Un cameraman profesionist  are experienta si este dedicat, iar un cameraman profesionist are si interesul financiar de a face o treaba cat mai buna si de a primi recomandari.

Daca ai in familie sau in cercul de prieteni un cameraman profesionist il poti ruga sa filmeze nunta si acesta sa fie cadoul lui.

O alternativa scumpa a cameramanului este sa mergi la facultatea de film si sa rogi sa ti se faca legatura cu studentii de la imagine si film. Un student are cunostinte tehnice dar nu are si experinta practica.

Tineti cont si de faptul ca nu toti cei care dau anunturi sunt profesionisti. Te poti intalni cu ei si ii poti ruga sa iti arate CV, mostre si echipmanetul de filmare. Le poti solicita chiar sa iti schiteze o propunere  de filmare. Aveti grija la alegerea pe care o faceti: nu puteti lua mai multi cameramani si nu puteti repeta evenimentul pentru a filma din nou.

Sunt cateva intrebari la care e bine sa auziti raspunsul inainte de a contracta un cameraman, intrebari ce vor fi tratate aparte in urmatorul articol.