Sfaturi pentru fotografii perfecte

  • 24 martie 2015

Nu toti avem norocul de a fi fotogenici si sa aratam mereu bine in poze. Aceasta problema ii face pe multi sa se fereasca de obiectivele aparatelor.

Pentru a vedea mai multe despre serviciile noastre accesati Fotografi profesionisti.

Persoanele care nu sunt fotogenice pot refuza sa se lase fotografiate de aceea noi va oferim cateva trucuri care sa va ajute sa aratati perfect in poze:

1Scoateti in evidenta sprancenele folosind un creion de sprancene sau pudra colorata. Acest truc va va ajuta sa va evidentiati forma fetei si va da echilibru machiajului.

Alegeti hainele in mod inteligent daca stii ca vei merge intr-un loc in care se vor face multe poze. Unele piese vestimentare chiar daca arata bine in realitate nu vor iesi bine si in poze.

Daca faceti fotografii cu mana in sold orientati cotul spre spare pentru ca postura sa para naturala si sa va faca bratele mai tonifiate.

Nu va uitati fix in obiectic ci stati usor intr-o parte. Nu trebuie sa stati perfect dreapta in poze, puteti indoi un genunchi sau chiar puteti incrucisa picioarele.

Daca va aplecati putin catre aparat, cu capul osor inainte capul va parea mai mare si se va crea impresia unui corp mai mic.

Zambetul prea larg va poate face sa aratati ciudat in poze, si va recomandam atentie la expresia fetei.

In ceea ce priveste machiajul va recomandam sa folositi un ruj lucios pentru a avea o imagine cat mai luminoasa in fata obiectivului.

Evita expresia serioasa in poze. Multi oameni ingheata efectiv in fata camerei si chiar daca incearca sa zambeasca obtin cel mult un rictus ciudat.