Sfaturi pentru filmarea nuntii

  • 21 aprilie 2015

Acest articol are ca scop sa va ajute sa creati filme de nunta speciale care sa multumeasca orice client.

Cititi mai multe despre Filmare nunti.

IMG_1680Echipamentul video e din ce in ce mai modern si prin urmare nu este nevoie de o camera foarte scumpa ca sa realizati materiale video bune. Echipamentul de baza pentru filme reusite include un trepied, microfon, boxe, difuzoare, in functie de nevoile pe care le aveti.

Sunetul din filmul unei nunti este important. Microfoanele la distanta pot ridica unele voci mai bine decat altele iar anumite erori de ultim minut pot cauza disparitia completa a sunetului. Din acest motiv majoritatea cameramanilor de nunta investesc in aparate de inregistrat audio care sa permita posibilitatea unor backup-uri.

Prezenta cameramanului la repetitii este importanta pentru a evita problemele cu iluminarea, cu plasarea microfonului sau blocarea vederii. Repetitia va ajuta sa va consultati cu mireasa si cu mirele si acestia mai au o sansa sa comunice cameramanului diverse alte solicitari de care si-au dat seama in timpul repetitiilor.

Multe dintre studiourile video ofera o varianta finala a filmului editata si modificata. Multi editori nu sunt profesionisti si cumpara template-uri pentru pridusul final. De aceea este bine sa fiti atenti ce produs final cumparati.

Filmele de nunta fara sunet si cumelodie de fundal pot fi foarte bune sau groaznice in functie de negativul ales. Uneori montajul este pliat oe sunet si se sincronizeaza si pot exista tranzitii deranjante. Pentru unele videoclipuri de nunta se folosesc tranzitii speciale ca de exemplu topirea imaginii intr-un inel, si toate aceste efecte sunt cat se poate de suparatoare.