Sfaturi foto video botez

  • 6 aprilie 2015

Am ales sa va oferim cateva sfaturi legate de filmarea botezului pentru ca nu suntem de acord cu unele aspecte care se practica. Alegeti ca filmarea botezului sa se faca de catre un videograf profesionist? Foarte bine! Trebuie insa sa stiti ca alegerea nu ofera certitudinea unui rezultat bun, si, in acest articol tocmai asta vom incerca sa explicam si veti primi si cateva sfaturi de care ar fi bine sa tineti cont.

Pentru mai multe informatii accesati fotograf botez.

Anastasia-8Un cameraman profesionist este ingrozit de perspectiva  botezurilor cu mai multi copii. Poate va intrebati care este problema? Imaginati-va ca va aflati intr-o biserica medie si ca se vor boteza trei copii. La un botez se strang estimativ 30 de persoane pentru un singur copil  deci avem 90 de persoane in interior. Presupunand ca totul se incadreaza conditiilor de filmare. Mai ramane doar sa ne intrebam ce facm cu trei cameramani profesionisti si 3 fotografi profesionisti? Conditiile devin imposibile chiar daca acestia sunt pro, dar ce facem daca unul este amator?  Va raspundem noi… se va distruge totul.

Parintii sunt cei care trebuie sa se ocupe ca botezul sa se desfasoare in conditii optime pentru ca filmarea sa iasa perfect. Cel mai bine este sa va documentati si sa cititi cat mai multe sfaturi pentru filmarea botezului. Doar astfel se pot obtine rezultatele perfecte.

Evolutia unui profesionist este redata de calitatea rezultatelor si prin urmare nu va mirati daca un cameraman profesionist va refuza sa filmeze. Daca acesta nu are conditiile optime pentru a filma poate refuza parteneriatul cu dumneavoastra pentru a nu risca ulterioarele reclamatii si feedback-uri negative.