Idei pentru fotografii de nunta perfecte

  • 20 aprilie 2015

Fotografia de nunta este o ramura a fotografie foarte speciala si pentru a obtine toate imaginile este necesar sa acordati atentie fiecarui moment.

Cititi si despre Fotograf de nunta profesionist.

Virgil-TDD-792Momentul in care mireasa se pregateste este probabil cel mai intim din tot evenimentul si de aceea fotogarful trebuie sa il trateze cu politete.  Fotograful va avea tot timpul o casa plina, in continua miscare, cu parinti, frati, surori si invitati, toti miscandu-se continuu.

In momentul imbracarii o poza interesanta este aceea in care mireasa este ajutata sa faca ultimele imbunatatiri tinutei inainte de a iesi pe usa si ar trebui sa nu il ratati. Pentru fotografii speciale va recomandam sa utilizati si oglinzi sau alte elemente care considerati ca va ajuta.

Nu uitati detaliile. Fotografiati verighetele, nasturii sau decorul de pe tort. Mireasa a petrecut foarte mult timp pentru ca toate aceste detalii sa fie perfecte si va aprecia ca v-ati dat interesul sa le fotografiati. De obicei este cel mai usor sa faceti aceste fotografii atunci cand cand sala de receptie este amenajata pentru ca toate luminile sunt aprinse.

Fotografiati locatia si imprejurimile inainte de nunta. Mirii au ales locatia respectiva pentru ca le-a placut si tocmai de aceea este indicat ca aceasta sa apara in album. Lucrurile mici fac diferenta.

Lasati copii sa fie copii si veti fi fericiti ca ati facut asta. Unele din cele mai nostime fotografii de la nunta sunt cele cu copii facand lucruri adorabile.

Fiti calmi daca dorit ca si mireasa sa fie calma. Putine lucruri vor putea strica ziua unei mirese in timpul nuntii si cu certitudine unul dintre acestea este un fotograf care pare ca nu stie ce face.