Fotograf nunta Constanta

  • 17 martie 2015

Fotograf  Nunta  Constanta 

Ofertele noastre sunt personalizate pentru fiecare pereche de miri. In functie de buget si cerinte . Pentru a beneficia de o consiliere profesionala si a afla pretul pentru evenimentul vostru , va asteptam cu drag la o cafea in biroul nostru . Rasfoim impreuna imagini si sigur gasim solutia potrivita pentru nunta ta. Oferta noastra este ”all inclusive” si se adreseaza mirilor pretentiosi . Daca stiti exact ce va doriti va putem trimite oferta pe e-mail ,  facebook sau instagram.

Una dintre cele mai importante calitati ale unui fotograf de eveniment este aceea de a fi in momentul potrivit la locul potrivit. Si aparatura de care dispune trebuie sa fie la locul potrivit pentru a putea surprinde momentele frumoase din viata voastra.
Este important sa se apeleze la echipamente si personal profesionist atunci cand aveti nevoie de poze pentru evenimente speciale.

Diferenta dintre un fotograf profesionist si un fotograf amator este faptul ca profesionistul gandeste si analizeaza imaginea inainte sa o imortalizeze in timp ce amatorii nu fac acest lucru. Imaginea trebuie sa fie gandita, vizualizata si pozitia din care este surprins cadrul trebuie sa fie bine analizata,
Si echipamentul este foarte important pentru ca fiecare aparat trebuie sa fie utilizat cu obiectivul corespunzator cadrului fotografiat. Fotograful trebuie sa fie acela care sa stie cum trebuie sa stea subiectul si lumina potrivita pentru ca acesta sa apara in momente de exceptie.

Nunta este unul din cele mai importante evenimente din viata unui om. Este un moment magic cu rolul de a uni doua destine. Se investesc foarte multi bani in rochie, costum, aranjamente, marturii, nu puteti omite ceea ce are o importanta uriasa si anume fotografia. Fotografiile sunt cele mai importante, multumita lor ramanand cu amintirile frumoase de la acest moment important.

Nu se poate opta pentru un fotograf amator tocmai pentru nunta unde este nevoie de unul cat mai bun. Trebuie sa va simtiti bine cu fotograful pentru ca acesta va interactiona cu voi pe tot parcursul zilei si la fel si cu invitatii.

Comparati pachetele. Intrebati ce trebuie sa cuprinda un pachet standard si taxele suplimentare. Puteti intreba cate ore de fotografiat sunt incluse in pret. Majortatea pachetelor includ in jur de opt ore de fotografiat. Este bine sa platiti pentru mai mult timp mai ales daca ati planificat un final interesant.

Studiourile mai mari au mai mult de un fotograf si in functie de contract fotograful cu care ati discutat poate sa nu fie cel care va fotografia la nunta. Fiecare fotograf are propriul stil, personalitate si tehnica si trebuie sa va asigurati ca veti lucra cu acelasi fotograf cu care ati vorbit.

Dupa stabilirea tuturor detaliilor vom semna un contract in care este specificat totul ,de la data nuntii si pana la numarul de ore alocate , albumul final si editarea fotografiilor.

Alegerea unui fotograf pentru nunta presupune alegerea intre pret si calitate . Un fotograf profesionist ofera calitate la preturi uneori mari , pe cand un fotograf amator are pretul foarte mic.

Alegerea fotografului pentru un eveniment unic cum ar fi nunta este in general destul de grea si de cele mai multe ori este bine ca alegerea sa fie pentru calitate si nu pentru pret.

Nunta are loc o singura data, sau cel putin asa ar trebui, si acest lucru face ca modul in care vor arata pozele sa conteze pentru un eveniment reusit.

Un rol important pentru a avea un eveniment perfect il au si restaurantul, muzica, dar nu in ultimul rand fotograful de nunta .

Din cauza cheltuielilor numeroase multi miri  au tendinta sa reduca cheltuielile gandindu-se sa elimine din bugetul alocat fotografului. De cele mai multe ori aceasta nu este o decizie inteleapta, fotografiile fiind printre putinele amintiri prin care pot fi retraite momentele nuntii.

Fotografii amatori nu vor acorda o atentie deosebita prelucrarii imaginilor si albumul foto este inexistent sau de o calitate foarte slaba. Se remarca si o lipsa a creativitatii in fotografiile din ziua nunti si nu este o solutie stralucita sa apelati la un fotograf amator pentru nunta.

Un  factor important care diferentiaza un fotograf amator de unul profesionist este aparatura cu care acesta face pozele . Aparatura este necesara pentru a realiza fotografii de calitate chiar si in conditii dificile.

Puteti avea cateva cadre importante in care sa cereti tuturor sa intre in cadru . Spuneti daca vreti fotografii cu efecte cum ar fi fotografiile alb negru sau sepia.

Fiti realisti in legatura cu programul . In ziua nuntii totul poate sa dureze mai mult decat v-ati asteptat, chiar si micile detalii pot influenta programul. De asemenea, programul poate fi afectat si in momentul in care voi si invitatii va deplasati dintr-un loc in altul, din cauza traficului si de aceea va recomandam sa lasati un timp in plus atunci cand planificati sau sa reduceti deplasarile la minim .

Atunci cand realizati lista de fotografii  pe care le doriti incercati sa nu exagerati cu detaliile. Incercati sa aveti incredere in noi , stim ce trebuie sa facem . Desigur daca aveti ceva unic sau cu valoare sentimentala si doriti sa fie fotografiat atunci va rugam sa ne comunicati acest lucru .

Ganditi-va la lumina. Acest lucru este ignorat de majoritatea cuplurilor. Trebuie sa fiti atenti la lumina pentru ca acest detaliu afecteaza fotografiile. De exemplu, daca nunta are loc iarna, afara se va intuneca mai devreme si de aceea trebuie ca ceremonia sa aiba loc devreme pentru ca fotografiile sa beneficieze de lumina naturala.

Fotografiile de la ceremonie vor fi probabil cele mai importante si este indicat sa va interesati ce restrictii sunt la biserica in ceea ce priveste fotografiile. Discutati cu administratorul locatiei si stabiliti exact ce anume poate face fotograful inauntru.

Un alt detaliu important este sa rugati invitatii sa nu faca fotografii in timpul ceremoniei. Invitatii care folosesc camerele proprii si blituri pot distruge fotografiile profesioniste si in majoritatea cazurilor il incurca pe fotograf.