Fotograf nunta – intrebari

  • 6 aprilie 2015

Iata cateva intrebari pe care de-a lungul timpului le-am primit de la clienti si care speram sa va ajute sa intelegeti importanta fotografului profesionist la un eveniment special cum ar fi nunta sau botezul.

De ce am nevoie de un fotograf profesionist?

Chiar daca varul tau face poze frumoase nu ii da responsabilitatea de a crea albumul de nunta. Vei vrea ca pozele sa iasa perfect si atunci este nevoie de un fotograf de incredere.

Cum caut un fotograf?

Gandeste-te la stilul fotografiei pe care il doresti. Vrei fotografii formale, relaxate, naturale, old etc? Cel mai bun mod de a alege este din recomandarile prietenilor  sau de la cei care se ocupa de decor, pentru ca acestia din urma cunosc si fotografi .

 Ce ar trebui sa cer unui fotograf?

Sunt trei lucruri mari asupra carora trebuie sa va orientati atunci cand colaborati cu un fotograf : calitatea – se verifica privind cateva albume de nunta.

Reputatia companiei este un alt detaliu si nu in ultimul rand personalitatea fotografului.

Ce trebuie sa fie inclus in pret?

Majoritatea fotografilor de nunta ofera pachete care includ o varietate de servicii. Un pachet basic poate include timpul de fotografiere, pozele si un numar de pagini de album. Multi fotografi fac un pachet si in functie de nevoile tale. De exemplu poti vrea mai multe file in album si 7 ore de fotografiat, sau poti dori ca fotograful sa stea toata noaptea si sa faca un album in plus pentru parintii tai. Sunt nenumarate optiuni si preturile variaza in functie de acestea.

Pentru mai multe informatii accesati Fotograf profesionist nunta.