Fotograf botez – sfaturi

  • 6 aprilie 2015

Fotografia de botez este asemenatoare celei de nunta. Oricum, orice implica copii sau animale tinde sa fie imprevizibil. Prin urmare iata 10 idei pentru ca fotografiile de la botez sa iasa bine:

Pentru mai multe infromatii cititi si Fotograf nunta si botez.

IMG_55271. Planificarea din timp

Fa o lista cu toate fotografiile de nunta pe care le doriti. Spuneti  fotografului cate poze doriti cu copilul, cu nasii, cu bunicii, poze de grup, si alte detalii.

2. Fiti pregatiti

Hainutele  pentru botez sunt la fel de importante ca rochia de mireasa. Cereti ajutor atunci cand doriti sa imbracati copilul pentru a nu avea loc diverse accidente.

3. Cereti permisiuni

Unele biserici nu vor aproba fotografiile cu blit, si prin urmare discutati asta inainte.

4. Inainte si dupa

Veniti mai devreme pentru a face boze cu invitatii in timp ce ajung. Apoi faceti poze cu familia in biserica si in alte locatii.

5. Lumina

Daca in biserica patrunde lumina naturala fotograful va reusi sa faca poze mult mai atractive si va avea rezultate mai bune, daca nu folositi blitul.

6. Auto ISO

Daca faceti poze in biserica sau intr-o locatie de petrecere ISO setat AUTO este o idee buna pentru a ajusta senzitivitatea.

7. Pozele de grup

Pastrati distanta pentru pozele de grup. Incercati sa nu aveti foarte multe poze wide pentru a nu distorsiona imaginea.

8. Portretele outdoor

Blitul este mult mai bun afara decat in interior in special atunci cand nu puteti gazi o zona cu umbra in care sa faceti pozele.

9. Pozele cu copilul

La fel ca si cele cu mireasa, pozele cu copilul sunt foarte importante. Cereti ajutor pentru a distra copilul si pentru a face poze reusite.

10. Superzoom

Cu un zoom foarte puternic pot fotografia atat de foarte aproape cat si de la mare distanta fara a strica fotografiile.