Filmari nunti – Idei si sugestii

  • 21 aprilie 2015

Daca sunteti un cameraman amator am creat acest articol pentru a va ajuta cu cateva mici idei si sfaturi. Daca sunteti un cameraman profesionist, nu parasiti pagina, suntem bucurosi sa impartasim cu dumneavoastra cateva dintre practicile noastre din timpul filmarilor de nunta.

Cititi mai multe Idei pentru filmul de nunta.

IMG_8188Oamenii fac nuntile. Nu va fie teama sa filmati musafirii. Atunci cand veti dori sa puneti totul cap la cap este mai intersant sa puneti in film scene cu oamenii care relationeaza decat decoratiuni si flori si de asemenea, avem mai multe sanse sa multumim mirele si mireasa.

Discutati cu mirii despre ce isi doresc acestia sa filmeze in timpul nuntii. Indicat este sa fiti integrat in program si sa stiti ce aveti de facut. O nunta are un program si daca nu va tineti de el apar probleme si puteti pierde moment importante sau puteti sa dati dovada de lipsa de profesionalism.

Majoritatea muzicii de la nunti wste la fel pentru ca oamenii au tendita sa aleaga aceleasi cantece invechite. Puteti alege alta muzica pentru videoclip.

Cand va apucati de editat puteti sa faceti cateva editari de baza pentru a avea doar momentele importante si scenele reusite in film si puteti inlocui sunetul cu ce considerati ca se potriveste.

Surprindeti costumele, rochiile, si alte simboluri ale ceremoniei sau ale locului in care va aflati. Nuntile va pun in situatia de a anticipa si fiecare moment inseamna cate ceva.

Nu uitati ca ceea ce conteaza este calitatea unui film si nu neaparat lungimea si facand un film mai scurt sacrificati din complexitate dar cresteti intensitatea.