Filmare nunta Constanta

  • 17 martie 2015

                          Fotografii si filmare nunta Constanta

                        Ce trebuie sa faca mirii in ziua nuntii si inainte pentru ca totul sa iasa bine , inclusiv serviciile foto video?  Aceste sfaturi nu sunt obligatorii dar sunt recomandate:

         – sa aveti un comportament elegant si natural

         – sa fiti cat se poate de odihniti pentru a scapa de nenumaratele probleme pe care le aduce oboseala

         – obiectele vestimentare, cu precadere incaltamintea, trebuie alese in asa fel incat sa nu va deranjeze atunci cand le purtati ore in sir si sunteti foarte activi .

         – in biserica se recomanda sa fiti relaxati, zambitori si sa incercati sa nu va uitati prea mult in sus sau in spate, pentru ca in fotografii se observa foarte bine atitudinea dumneavoastra.

         – cel mai important ingredient la o nunta este dragostea, care ofera tot farmecul si apare placut in imagini atunci cand mirii nu sunt grabiti sau stanjeniti de parinti sau rude.

         – sedinta foto este cea mai importanta in fotografii , aici se fac cele mai artistice poze sau pozele cu stil ca in reviste . Momentele trebuie planificate cu fotograful si va recomandam sa rezervati macar o ora pentru aceasta sedinta. Trebuie sa fiti cat mai degajati , iar fotograful va va ajuta si el cu idei. Este recomandat sa urmariti sesiuni foto ale altor cupluri pentru a va inspira si a intelege mai usor ce anume va doriti .

         – bucurati-va, distrati-va si simtiti din plin nunta. La nunta totul se desfasoara de obicei foarte repede si cu mult neprevazut, mirii fiind sub presiune si inconjurati de numeroase rude si prieteni, de cele mai multe ori cu idei contradictorii . Daca se intampla asta lasati momentul sa treaca si nu uitati ca toate starile ies in poze , nu doar cele frumoase.

                           Idei pentru  un film de nunta reusit

                      Inainte de data nuntii ar trebui sa va intalniti cu fotograful si videograful si sa  trasati in linii mari un plan .

                      Acest plan ar trebui sa includa momentele pe care vi le doriti , suprizele sau coregrafiile de care ar trebui sa tinem cont , accesoriile importante si de asemenea ar trebui sa discutam si stilul filmului de nunta.

                      Dupa ce aflati toate detaliile ar trebui sa mergeti in locatia in care va avea loc ceremonia si in cea pentru petrecere si sa aflati daca exista reguli si restrictii . Multe biserici nu lasa cameramanii in anumite zone, si este important sa discutati acest lucru .

                       Desemnati o persoana care sa se ocupe de coordonare si in acest mod veti avea mai multa libertate de a va bucura momentul vostru .

                      In ziua nuntii, dimineata este de obicei un moment clasic . Mirele iese cu cavalerii iar mireasa si domnisoarele se coafeaza si isi definitiveaza machiajul .

                      Intotdeauna vom surprinde momentele traditionale , dar va incurajam sa  experimentati si lucruri noi. Atunci cand incercati idei noi va creati propria poveste .

                       Fiti pregatiti pentru situatiile cu lumina difuza . Petrecerile care au loc seara pot fi un cosmar pentru cameramani . Indiferent ca suntem inautru sau afara este necesara mentinerea unei iluminari minime  .  Se va discuta cu cei care se ocupa de setarea luminilor pentru a evita stingerea totala a acestora .