7 Sfaturi pentru fotografi de nunti

  • 6 aprilie 2015

V-am tot vorbit despre fotografii si sfaturi pentru fotografii si tocmai de aceea trebuie se mentionam ca atunci cand vine vorba de fotografii de nunta apar in calcul niste sfaturi si idei specificr acestui tip de fotografie.

Tocmai de aceea ne-am gandit sa va im-artasim sugestiile noastre pentru fotografia de nunta.

Pentru mai multe informatii accesati pagina Sfaturi fotograf profesionist.

Georgiana-&-Adrian-13811. Roaga cuplul sa se gandeasca la momentele pe care doresc sa le fotografieze, si fa o lisa pentru a le putea retine. Va va fi de ajutor in cazul fotografiilor de familie.

2. Momentul in care se fac fotografii de familie este stresant. Oamenii sunt in continua miscare si fotograful de cele mai multe ori nu isi poate da seama de afilierile familiale, iar nuntasii au o dispozitie festiva iar totul se sfarseste cu un haos total.

3. Un fotograf de nunta trebuie sa viziteze locatiile inainte de ziua cea mare pentru a isi da seama cum poate valorifica lumina.

4. Un fotograf de nunta trebuie sa fie bine pregatit. Faceti un plan de rezerva, aveti grija sa aveti cardul de memorie gol, un aparat de rezerva si ganiti-va la rute si timpul necesar pentru a ajunge dintr-un loc in altul.

5. Un fotograf profesionist isi va prezenta stilul cuplului si se va interesa asupra preferintelor mirilor in materie de fotografii: cate fotografii doresc sa primeasca la final, care sunt momentele cheie pe care le doresc surprinse, cum vor fi pozele folosite, etc.

6. Sunetul camerei trebuie sa fie oprit.

7. Fotografiati spatele rochiilor, pantofii, florile, meniurile, marturiile si inelele. Toate aceste detalii vor ajuta la crearea unui album cu o dimensiune suplimentara.