Info Utile

  • 17 martie 2015

Fotografi profesionisti nunta preturi

Diferenta dintre un fotograf profesionist si un fotograf amator este faptul ca profesionistul gandeste si analizeaza imaginea inainte sa o imortalizeze in timp ce amatorii nu fac acest lucru.

Greseli de evitat in ziua nuntii

Alegerea unui fotograf pentru nunta presupune alegerea intre pret si calitate. Un fotograf profesionist ofera calitate la preturi uneori mari, pe cand un fotograf amator are pretul foarte mic.

Fotograf nunta si botez

Chiar daca este vorba de un botez sau o nunta, fie ca este vorba de un concert, meci de fotbal sau alte evenimente, captarea imaginilor naturale si spontane este un lucru dorit atat de fotograf cat si de client.

Filmare nunta

Ce trebuie sa faca mirii in ziua nuntii si inainte pentru ca totul sa iasa bine, inclusiv serviciile foto video? Aceste sfaturi nu sunt obligatorii sar sunt recomandate:

Sedinte foto indoor si outdoor

Bel film Constanta va ofera sedinte foto indoor si outdoor, in diverse locatii. Sedinte Trash the Dress sau Love the dress, sedinte logodna (before).

Sedinte foto in studio . Sedinte foto aniversare .

Filmari nunti

Un cameraman profesionist isi va dedica energia, pasiunea si timpul pentru voi in totalitate in ziua respectiva pentru a obtine un rezultat de succes.

Fotograf nunta

Dupa nunta veti vrea sa va amintiti cele mai frumoase momente si atunci probabil veti deschide albumul foto sau veti pune filmuletul din acea zi. Acelea sunt amintirile voastre si pentru un fotograf sau un cameraman este important ca ele sa fie cat mai bine realizate si sa va amintiti cu placere de acele momente.