7 idei spectaculoase pentru albumul de nunta

  • 5 august 2015

Albumul de nunta poate sa contina atat fotografii de la eveniment, cat si poze din ajunul nuntii, in care sunt capturate diferite detalii: rochia de mireasa, buchetul miresei, fotografii cu mireasa gatindu-se de nunta etc. Foto video nunta Constanta.
Cititi mai multe despre fotografi profesionisti.

Alaturi de obisnuitele fotografii de nunta care apar in toate albumele clasice, mirii pot folosi ca sursa de inspiratie cateva idei.

De la scaunele de regizori la diferite roluri din Shakespeare , pentru fotografiile de grup o idee buna este sa faceti rost de materiale care dau bine in fotografii. Mustatile, palariile tip joben cu bastoane de gentleman, ramele de rablou, mesajele amuzante, aripile de ingeri si coroanele regale sunt idei trasnite care vor da prospetime si vioiciune fotografiilor.

In timp ce mireasa poate sa se fotografieze intr-un parc ecvestru sau la un club sportiv de echitatie alaturi de animalele sale preferate, caii, mirele isi poate indeplini visul urcandu-se la carma unui avion de epoca. Aceste fotografii memorabile sunt bune de lasat mostenire generatiilor viitoare.

Admirati o anumita diva si doriti sa aratati ca ea in timp ce mirele se viseaza in pielea unui chitarist faimos? Atunci un concurs de karaoke este o idee excelenta pentru nunta oricarui cuplu pus pe sotii. In timp ce mireasa se poate deghiza in starul ei preferat care paseste pe covorul rosu.

Pentru o sedinta foto de neuitat photobooth-ul este o idee fabuloasa. In timp ce invitatii lasa un mesaj in cartea de oaspeti acestia pot fi surprinsi de cabina foto cum se concentreaza sa scrie  ceva dragut.